Alleben Toplantıları

TÜMÜ

21. Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı

Kurulduğu 1993 yılından bu yana geçen  25 yıl içerisinde, yaptığı çalışmalar ile şehrimizin en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından birisi haline gelen Gaziantep Kulübü, 21. Olağan Genel Kurulunu 09 Ocak 2018 Salı günü saat 18:00 de Tuğcan Hotel’de gerçekleştirdi.

Divan Başkanlığına İbrahim Tuğsuz’un seçildiği Genel Kurul’da, gündem maddeleri sırasıyla görüşüldü. Geçmiş Dönem Başkanı Necati Binici 2016-2017 Faaliyet Raporunu okuyarak görev yaptıkları dönemde hedeflerinin büyük bir kısmını gerçekleştirdiklerini belirtti.  Binici, yönetim kuruluna ve üyelere teşekkür etti.

Yeni yönetim kurulu, divana sunulan tek listenin oy birliği ile kabulü ile oluştu.

Yönetim Kurulu adaylarının tanıtımın ardından söz alan Tarık Aytekin “Gaziantep Kent Kültürü ve Yaşamı”na katkıda bulunmayı amaçlayan 2 yıllık stratejik planlarını ve gerçekleştirmeyi hedefledikleri çalışmaları anlattı.

Kulüp üyelerinin beklenti ve temennilerinin dinlenmesinin ardından yeni seçilen Başkan Tarık Aytekin , Necati Binici ve yönetim kuruluna hizmetleri için teşekkür plaketi taktim etti ve genel kurul sona erdi.

Tarık Aytekin başkanlığındaki Gaziantep Kulübü 21.Dönem Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

1.Arzu Ekmekçi (Şirket Müdürü)

2.Başar Küçükparmak ( Makine Müh.)

3.Cemil Açıkkol ( Mimar )

4.Ezel Kadıoğlu ( Gıda Müh.)

5.Hakan Köksel (Avukat)

6.Kübra Kayın (Finansçı)

7.Lale Kutlar ( Öğretim Görevlisi-Okutman)

8.Sibel Gürsel (Avukat)

9.Tarık Aytekin ( Çevre Müh.)

Yorum yap

İlk yorum yapan sen ol!